2 Meter Sessies door na stoppen KinkFM + nieuwe website

Wat gaat er gebeuren met 2 Meter Sessies nu KinkFM per 1 oktober stopt met bestaan? Die vraag hebben wij de laatste tijd vaak gekregen. Het is een terechte vraag. Het antwoord is echter heel simpel: Wij gaan gewoon door met het maken van sessies.

Allereerst het slechte nieuws. Het verdwijnen van KinkFM betekent dat 2 Meter Sessies met het radioprogramma 2 meter de lucht in van Jan Douwe Kroeske een podium verliest. En dat is jammer. Of de sessies nog de weg naar de radio zullen vinden in de nabije toekomst kunnen we helaas nu niet zeggen.

Maar we gaan dus wel door met het opnemen van nieuwe 2 Meter Sessies. Net zoals we het afgelopen jaar al hebben gedaan, zullen deze sessies met bekende en veelbelovende bands voor Ziggo abbonee’s te zien zijn op het On-Demand kanaal en op de Youtube-pagina van Ziggo.

NIEUWE WEBSITE
Maar daar blijft het niet bij. 2 Meter Sessies gaat zich nog meer laten zien op het internet. Facebook, Twitter, Spotify én een nieuwe website zullen worden ingezet om onze sessies te verspreiden onder een zo’n groot mogelijke groep muziekliefhebbers.

Momenteel zijn we dan ook druk bezig om onze website (www.2metersessies.nl) te veranderen in een overzichtelijk online platvorm voor onze sessies.

ONLINE ARCHIEF EN ACHTERGRONDEN
Uiteraard krijgen de nieuw opgenomen sessies er een podium, maar we gaan óók –op veler verzoek— interessante sessies uit het o zo grote 2 Meter archief online plaatsen.

Behalve het kunnen genieten van schitterende (archief) beelden, zal de website eveneens op zeer regelmatige basis geüpdate worden met interessante achtergrondverhalen van sessies en een column van Jan Douwe Kroeske over de nieuwe platen die hij op dat moment grijs draait.

LANCERING
Een exacte lanceringsdatum van de nieuwe website kunnen wij helaas nog niet geven. Maar dat de deze nog dit jaar online zal komen, kunt u van op aan. Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen via onze Twitter account en/of Facebook.

U begrijpt het al: over de toekomst van 2 Meter Sessies hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken!