Stageplekken

Per 1 september 2018 bij 2 Meter Sessies en SummerLabb
Double 2 Nieuws

Stageplekken bij 2 Meter Sessies en SummerLabb

Double 2 is een onafhankelijk mediaproductiebedrijf werkzaam in de wereld van muziek, duurzaamheid en evenementen, van conceptontwikkeling tot eindproduct. Binnen Double 2 zijn we op zoek naar twee stagiaires: voor ons duurzaamheidsplatform SummerLabb én voor het muziekplatform 2 Meter Sessies.


Vacature: 2 Meter Sessies zoekt een stagiair (m/v)!

Zoek jij een uitdagende en afwisselende communicatie stage? Heb jij een grote affiniteit met muziek? Wil jij elke dag een bijdrage leveren aan het bouwen van een merk? En heb je daar creatieve ideeën voor? Dan is de redactie van 2 Meter Sessies per 1 september 2018 op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als stagiair zal je ondersteuning bieden aan de redactie van 2 Meter Sessies. Taken als het uitsturen van persberichten, onderhouden van onze social media kanalen, optimalisatie van de website, contact onderhouden met diverse media, en ondersteuning bieden tijdens 2 Meter Sessies Live-events zullen tot jouw takenpakket behoren. Kortom een variërende stage, waar je veel kunt leren. In het bezit zijn van een eigen laptop is een pré.

Lees verder op de website van 2 Meter Sessies


Vacature: SummerLabb zoekt enthousiaste redactiestagiair(e)!

Zijn transitie en duurzaamheid containerbegrippen? Wij denken van wel! Ben jij diegene die woorden als deze liever vermijd, verder uit wil leggen en handen en voeten wil geven? Dan willen wij jou graag uitnodigen om mee te denken over de verdere uitrol van ons mediaplatform Summerlabb.nl.

SummerLabb is op zoek naar een nieuwsgierige redacteur, die ons tevens productioneel wil ondersteunen bij het organiseren van ons reizende paviljoen langs festivals en evenementen. SummerLabb is in 2010 begonnen als Llowlab op het Lowlands Festival en reist sinds 2012 langs verschillende muziek- en publieksfestivals. Sinds enkele maanden is SummerLabb ook online te vinden als onafhankelijk platform.

Lees verder op de website van SummerLabb