2 Meter Sessies live met speciale gast Teitur op nieuw festival Explore The North

Nederland is met Explore The North een festival rijker. 2 Meter Sessies is er aanwezig met een twee uur durende live show en neemt als muzikale gast de singer/songwriter Teitur mee.

Het in Leeuwarden en omgeving plaatsvindende Explore The North richt zich op muziek, literatuur en poëzie rondom schrijvers en muzikanten die zijn geworteld in de noordelijke cultuur. Van Canada tot Groot Brittannië. Van Scandinavië en de Baltische staten tot aan de Lage Landen.

De 2 Meter Sessies is er aanwezig met een speciaal voor Explore the North gemaakte twee uur durende live show rondom het thema ‘het noordelijk gevoel’. Behalve het laten zien van noemenswaardig 2 Meter Sessies archiefmateriaal en anekdotes van presentator Jan Douwe Kroeske over die sessies, nemen we ook een muzikale gast mee: de uit de Deense Faeröer Eilanden afkomstige singer/songwriter Teitur. Een heel goede match, want Teitur weet als geen ander wat het is om te leven in noordelijke afzondering. Het belooft een mooie avond te worden.

Explore The North: vrijdag 25 en zaterdag 26 november 2011 in Leeuwarden e.o.
Meer informatie en kaartverkoop: http://www.explore-the-north.nl/