2 Meter Sessies zaterdag op Naked Song festival in Eindhoven

2 Meter Sessies en Naked Song Festival: muzikaal past dat perfect. Daarom zijn we ook trots deel te mogen uit maken van die sterke line-up op zaterdag 28 juni in het Muziekgebouw Eindhoven met oa Eels, Novastar en het veelbelovende Champs.

Aan de hand van beelden uit ons grote archief gaat Jan Douwe Kroeske een optredende Naked Song artiest interviewen, daarna is natuurlijk ruimte voor een kleine 2 meter sessie van de artiest zelf. John Bramwell (van I Am Kloot), Howe Gelb, Mad About Mountains, Diana Jones, Dayna Kurtz en Jonas Alaska zullen bij hem aanschuiven.

Over Naked Song Festival:
Al jaren toont Naked Song Festival het neusje van de zalm op singer-songwriter gebied. Geniet een middag en avond lang van indie-folk, rauwe americana en andere akoestische parels. Elke editie maken 20 tot 25 singer-songwriters hun opwachting op zes verschillende podia. Naast de beste nationale en internationale singer-songwriters omvat het programma ook Q&A’s en exclusieve signeer-sessies met verschillende artiesten. Bovendien zoekt het indie singer-songwriter festival graag de grenzen van het genre op en zet daarvoor speciale projecten op met diverse acts. De programmeurs van het Muziekgebouw Eindhoven bieden je in samenwerking met de Effenaar elk jaar de mogelijkheid kennis te maken met de meest relevante singer-songwriters van dat moment: met veel aandacht voor upcoming talent en uiteraard de populaire, grote namen. Bij voorkeur in de puurste vorm: solo, ‘stripped down and naked’ oftewel… Naked Song.

Meer info: www.nakedsong.nl

Naked Song Festival
Zaterdag 28 juni 2014, Muziekgebouw Eindhoven
Met optredens van oa: Eels, Novastar, Champs, Rue Royale, John Bramwell (I Am Kloot), Diana Jones, Mighty Oaks, Adrian Crowley en Douglas Dare.