7 september: The Slow Show te gast op 2 Meter Sessies live avond

De Britse band The Slow Show is maandag 7 september te gast op een exclusieve 2 Meter Sessies Live avond. Locatie is het monumentale Zonnehuis Theater in Amsterdam. Tickets kosten €19,00 (exclusief servicekosten) en zijn per heden te bestellen op de website van 2 Meter Sessies.

Begin dit jaar verscheen met White Water het goed ontvangen debuutalbum van het uit Manchester afkomstige The Slow Show. Positieve vergelijkingen met Tindersticks en Lambchop doken regelmatig op in de pers. Ook The National is terug te horen in het kenmerkende geluid van The Slow Show. De Britse website Clash Music omschreef het treffend: “Building from gentle, placid Americana to enormous choruses driven by the added bonus of a colliery brass band, The Slow Show have a deeply emotional impact.”

DE 2 METER SESSIES LIVE AVOND
Het eerste deel van de 2 Meter Sessies Live avond staat in het teken van het beroemde videoarchief. Presentator Jan Douwe Kroeske laat op een groot scherm memorabele fragmenten zien, omlijst met zijn unieke, persoonlijke anekdotes.

Ook de leden van The Slow Show hebben een duik mogen nemen in het archief en zullen hun keuzes toelichten. Tevens zal Jan Douwe de band op het podium interviewen over hun debuutplaat en muzikale invloeden.

Het tweede deel van de avond bestaat uit een exclusief optreden van The Slow Show. Na afloop zal de band signeren.

Tickets zijn te koop via de website van 2 Meter Sessies.