Geslaagde 2 Meter Sessies live avond met K’s Choice in Het Zonnehuis

Dinsdag 24 maart was de Belgische rockband K’s Choice te gast in Het Zonnehuis voor een exclusieve showcase. De avond was georganiseerd door het muziekprogramma 2 Meter Sessies, dat sinds vorig jaar ook kantoor houdt in de rechtervleugel van het monumentale theater.

De paden van K’s Choice en het door Double 2 geproduceerde programma 2 Meter Sessies hebben elkaar in de afgelopen 20 jaar regelmatig gekruist. Het eerste gedeelte van de avond stond daarom ook in teken van die opnames. Samen met Jan Douwe Kroeske werd op een scherm gekeken naar memorabele K’s Choice fragmenten uit het 2 Meter Sessies archief en vertelde de presentator over deze eerdere ontmoetingen in 1995, 1998, 2000 en 2013. Daarna werden Sarah en Gert Bettens op het podium live geïnterviewd, voornamelijk over het 24 april verschijnende nieuwe album The Phantom Cowboy.

Na de pauze was het tijd voor live-muziek. Voor een uitzinnig publiek speelde K’s Choice voor het eerst de liedjes van het nieuwe album, om in de toegift samen met de fans klassiekers als Everything For Free en Not An Addict te zingen.

Kortom, een unieke muziekavond in het Zonnehuis!