OVER ONS

In het volledige traject van conceptontwikkeling tot eindproduct is Double 2 met de aanwezige kennis en jarenlange ervaring van unieke en onderscheidende waarde bij mediaproducties voor zowel televisie als online.

Recente producties zijn onder meer de televisieprogramma’s 2 Meter Sessies presenteert Studio 2020 en Theater 2020, de activatie Burgemeester Van Jouw Noordzee, communicatiepartnerschap GEM-Tower en BRIC en de technische productie van het NPO Radio 4 Festival.

In onze bedrijfsfilosofie staan de volgende pijlers centraal:

Muziek

Double 2 is jarenlang actief in de muziekindustrie en producent van onder andere de muzikale tv-programma’s 2 Meter Sessies, EBBA Awards en Ziggo Live. Tevens hebben wij ervaring met het registeren van muziekfestivals en andere muziek gerelateerde evenementen.

Samenleving

Double 2 staat met diverse producties midden in de samenleving en wil hiermee ook een bijdrage leveren aan een bétere samenleving. Een duurzame wereld is hierin een van onze speerpunten en daarom hebben we het multimediale duurzaamheidsplatform SummerLabb opgericht, waarmee we op diverse festivals door het land staan

Dagvoorzitter / presentator

Double 2 oprichter Jan Douwe Kroeske heeft met zijn jarenlange ervaring een unieke visie ontwikkelt over de media- en duurzaamheidswereld. Hij laat zich boeien door muzikanten en techneuten. In zijn rol als dagvoorzitter / presentator zal hij willen leiden als de leraar die in hem schuilt, maar daarnaast zal hij de bezoekers zichzelf laten begeleiden, geholpen door zijn nieuwsgierigheid naar de passies van deze mensen.