Over ons

Double 2, opgericht door Jan Douwe Kroeske, is een onafhankelijk en dynamisch mediaproductiebedrijf waar niet alleen muziek in zit, maar ook nog eens inhoud en aanstekelijke begeestering.

Double 2 is meer dan enkel een uitvoerend producent. In het volledige traject van conceptontwikkeling tot eindproduct zijn wij met de aanwezige kennis en jarenlange ervaring van unieke en onderscheidende waarde. Klik hier voor een aantal van onze producties door de jaren heen

In onze bedrijfsfilosofie staan de volgende pijlers centraal:

Muziek
FINK 2 METER SESSIES JORN BAARS
Double 2 is jarenlang actief in de muziekindustrie en producent van onder andere de muzikale tv-programma’s 2 Meter Sessies, EBBA Awards en Ziggo Live. Tevens hebben wij ervaring met het registeren van muziekfestivals en andere muziek gerelateerde evenementen.

Samenleving
SummerlabbDouble 2 staat met diverse producties midden in de samenleving en wil hiermee ook een bijdrage leveren aan een bétere samenleving. Een duurzame wereld is hierin een van onze speerpunten en daarom hebben we het multimediale duurzaamheidsplatform SummerLabb opgericht, waarmee we op diverse festivals door het land staan.

Dagvoorzitter / presentator / programmamaker Jan Douwe Kroeske

Double 2 oprichter Jan Douwe Kroeske heeft met zijn jarenlange ervaring een unieke visie ontwikkelt over de media- en duurzaamheidswereld. Hij laat zich boeien door muzikanten en techneuten. In zijn rol als dagvoorzitter / presentator zal hij willen leiden als de leraar die in hem schuilt, maar daarnaast zal hij de bezoekers zichzelf laten begeleiden, geholpen door zijn nieuwsgierigheid naar de passies van deze mensen.