2 Meter Sessies presenteert: Michael Prins & Douwe Bob + friends in Het Zonnehuis

Maandag 23 november opent het Zonnehuis theater in Amsterdam haar monumentale deuren voor een speciale 2 Meter Sessies singer/songwriter avond mét Michael Prins en Douwe Bob. Kaarten kosten € 22,50 (exclusief servicekosten) en zijn verkrijgbaar via www.2metersessies.nl. Snelle kopers scoren een early bird ticket á € 19,00.

jamestaylorWie een duik neemt in het 27 jaar diepe archief van het muziekprogramma 2 Meter Sessies stuit al gauw op een indrukwekkend rijtje singer/songwriters. Zo hield presentator Jan Douwe Kroeske de studiodeur open voor muzikanten als Elliott Smith, Randy Newman, Damien Jurado, James Taylor (foto), Beck, Bruce Cockburn, Fink, Joe Jackson, Elvis Costello, Hiss Golden Messenger en Jackson Browne. Om er maar een paar te noemen…

Een speciale theateravond rondom de beste singer/songwriters van 2 Meter Sessies klinkt dan ineens ook heel logisch. Samen met Michael Prins en Douwe Bob laat Jan Douwe de mooiste fragmenten zien, omlijst met zijn unieke, persoonlijke anekdotes.

LIVE MUZIEK
michaelprins2kopieMaar daar blijft het niet bij. Michael en Douwe Bob, beide dit jaar een goed ontvangen nieuwe plaat uitgebracht (respectievelijk A Dreamer’s Dream Is Forever To Be Yours en Pass It On), spelen hun eigen en favoriete liedjes live, én nemen een paar van hun muzikale vrienden mee om hetzelfde te doen. Wie dat zijn? Dat is nog een verrassing, maar dat het speciaal gaat worden moge duidelijk zijn.

Locatie van deze avond is het Zonnehuis in Amsterdam, een prachtig monumentaal theater uit 1932. Begin jaren ‘90 werd deze locatie nipt gered van de sloop en inmiddels is het rijksmonument in zijn volle glorie hersteld en brengt het weer allerlei activiteiten bijeen. In de rechtervleugel van het gebouw is sinds vorig jaar het kantoor van 2 Meter Sessies gevestigd en in de theaterzaal zijn sessies opgenomen met onder andere Wild Beasts, Triggerfinger en Augustines. Eerder dit jaar presenteerde 2 Meter Sessies er live avonden met K’s Choice en The Slow Show.

2 Meter Sessies presenteert: Michael Prins & Douwe Bob + Friends
Maandag 23 november 2015 in Het Zonnehuis, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur (deuren open: 19.00 uur)
Tickets nu te koop: klik hier